Dorinel Munteanu: ”Fără jucători, nu cred că Steaua va face față ritmului din sezonul viitor”



022 июля 2014

 

**VIDEO** Dorinel Munteanu: ”Fără jucători, nu cred că Steaua va face față ritmului din sezonul viitor”

Dorinel Munteanu susține că cei din conducerea Stelei ar trebui să-l susțină mai mult pe Costel Gâlcă, spune de ce Steaua nu va mai avea același ritm din urmă cu un sezon și că gruparea din Ghencea va avea de tras foarte tare pentru a-și menține supremația în Liga 1.

Fost antrenor al Stelei, actualmente la Qabala, Dorinel Munteanu, care a reușit să-i aducă la echipa sa pe Yazalde și pe Benga (DETALII AICI și VIDEO), a vorbit și despre situația clubului din Ghencea.

”Eu cred că cei de acolo trebuie să-l susțină mai mult pe Gâlcă. S-a terminat ’era Reghecampf’, au plecat jucători importanți și nu cred că pe același schelet, Steaua va mai repeta evoluțiile din ultimii ani.

Nu cred că vor duce ritmul, mai ales că și Astra și Petrolul s-au întărit foarte mult. Trebuie să realizați că randamentul nu va mai fi ca în urmă cu doi ani. Mai pot câștiga campionatul, dar le va fi foarte greu. În plus, dacă ne raportăm la toate competițiile în care sunt angrenați, nu cred că vor face față ritmului fără jucători”, a conchis Munteanu la Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑