Reghe, încântat de victoriile Stelei. “Cel mai important e că învinge mereu, sub o presiune permanentă”



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Reghe, încântat de victoriile Stelei. “Cel mai important e că învinge mereu, sub o presiune permanentă”

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Steaua la finalul sezonului trecut, însă formația din Ghencea nu i-a rămas deloc indiferentă tehnicianului. Antrenorul saudiților de la Al Hilal urmărește cu multă atenție parcursul fostei sale echipe, acesta bucurându-se din plin duminică seară pentru succesul elevilor lui Costel Gâlcă pe terenul Petrolului, cu scorul de 3-2 (DETALII AICI).

“Cred că cel mai important lucru este că Steaua câștigă. Indiferent dacă sunt două reprize diferite, ceea ce rămâne este rezultatul final. La fel a fost și cu Aalborg, la fel și acum, cu Petrolul. Nu mai contează că a fost sau egalată de Petrolul, câtă vreme a învins cu 3-2. Asta este cel mai important și din acest motiv este o echipă mare”, a spus Reghe, în direct la Fotbal Club.

Tehnicianul a explicat pentru Digi Sport care este cel mai dificil lucru pentru cel care îndeplinește funcția de antrenor al roș-albaștrilor:

“Când ești antrenor la Steaua, nu e deloc ușor. Gândiți-vă că în fiecare săptămână trebuie să câștigi, trebuie să ții nivelul sus, este un stres foarte mare. Este o echipă mereu sub lupa specialiștilor, sub atenția presei, a suporterilor, deci nu e deloc ușor. Este o presiune permanentă”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑