Chelsea - Maribor 6-0. Echipa lui Mourinho, festival de goluri în poarta slovenilor!



022 октября 2014

 

**VIDEO** Chelsea - Maribor 6-0. Echipa lui Mourinho, festival de goluri în poarta slovenilor!

Chelsea nu i-a dat nicio şansă lui Maribor în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu 6-0 pe Stamford Bridge. 

Remy a marcat în minutul 13, dar a ieşit accidentat imediat după ce a deschis scorul. Didier Drogba a intrat în locul francezului, iar ivorianul și-a făcut imediat datoria: a înscris primul său gol de la revenirea la Chelsea. Martelj a făcut henţ în careu, iar atacantul ivorian a transformat lovitura de la 11 metri.

John Terry a înscris pentru 3-0 din pasa lui Fabregas înainte de pauză, iar slovenii au început cum nu se putea mai rău repriza secundă. Viler a dus scorul la 4-0, după ce a marcat în propria poartă.

Maribor a avut totuși şansa să înscrie golul de onoare, dar Ibraimi a ratat penalty-ul scos tot de el. Londonezii, în schimb, nu au iertat nimic. Suler l-a faultat pe Ivanovic în careu, iar Hazard a dus tabela la 5-0. Tot belgianul a stabilit scorul final, 6-0, cu o super execuţie, la capătul unui meci practic fără istoric.

ECHIPELE DE START

Chelsea: Cech - Ivanovic, Zouma, J. Terry, Filipe Luiz - Matic, Fabregas (60 Acke) - Wilian, Oscar (73 Solanke), Hazard - Remy (16 Drogba). Antrenor: Jose Mourinho

Maribor: Handanovic - Stojanovic, Rajcevic, Suler, Viler (57 Vrsic) - Mejac, Mertelj, Filipovic, Bohar - Marcos Tavares (72 Mendy), Ibraimi (68 Zahovic). Antrenor: Ante Simundza


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑