Luis Enirque a marcat și pentru Real și pentru Barcelona, în El Clasico! A dat două goluri pentru catalani, pe Bernabeu



022 октября 2014

 

**VIDEO** Luis Enirque a marcat și pentru Real și pentru Barcelona, în El Clasico! A dat două goluri pentru catalani, pe Bernabeu

Luis Enrique se pregătește pentru primul său El Clasico din cariera de antrenor, o dispută pe care ca jucător a trăit-o atât în tricoul Realului, cât și în cel al Barcelonei. Pe Bernabeu, unde sâmbătă se joacă Real – Barca, cu el pe banca catalanilor, a marcat de două ori în tricoul acestora.

În vârstă de 44 de ani, tehnicianul din Asturia a fost pe teren în nu mai puțin de 32 de dueluri directe între cele mai importante echipe ale Spaniei. De 13 ori a îmbrăcat tricoul Reralui, în El Clasico, de 19 ori pe cel al Barcelonei. Cu fiecare dintre ele are același număr de înfrângeri, câte 4, raportul victoriilor fiind de 8-4 în tricoul catalan. La Barcelona a și jucat mai mult, opt sezoane, față de cele cinci de la Real.

Pe Santiago Bernabeu, Luis Enrique a marcat de două ori pentru Barcelona și o dată pentru Real. Pe 7 ianuarie 1995, a înscris unul dintre golurile victoriei madrilenilor, 5-0, în care Ivan Zamorano a marcat o triplă.

Peste doi ani și jumătate, revenit pe Bernabeu ca adversar, a punctat pentru victoria cu 3-2 a Barcelonei. Un an mai târziu, pe Camp Nou, a dat două goluri, de această dată catalanii câștigând cu 3-0. În 2000, tot acasă, a marcat în succesul cu 2-0 al formației blau-grana. Ultimul gol reușit în El clasico datează din 19 aprilie 2003, când pe Bernabeu a fost egal, 1-1.

Pe 25 aprilie 2004, Luis Enrique a apărut ultima oară într-un El Clasico, pe Bernabeu. Avea aproape 34 de ani și a fost rezervă. A intrat pe teren când Real conducea cu 1-0, imediat după golul lui Solari, din minutul 53. Kluivert și Xavi au înscris golurile succesului catalan cu 2-1.

Real – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑