A mai rămas Sharapova! După victoria cu Serena, Simona Halep a învins 9 dintre primele 10 clasate WTA



022 октября 2014

 

Simona Halep a reușit miercuri unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, iar la capătul confruntării ce a durat doar o oră și cinci minute, a învins-o pe Serena Williams.

Românca s-a impus net, cu 6-0, 6-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI) și a repurtat primul succes în fața unei ocupante a locului 1 mondial. De asemenea, după victoria de la Singapore contra Serenei Williams, Simona a învins cel puțin o dată 9 dintre primele 10 jucătoare din circuit.

Singura sportivă în fața căreia nu a câștigat niciodată este Maria Sharapova. Rusoaica are 5-0 la meciurile directe, dintre care 3 în acest an - în finalele de la Madrid și Roland Garros, și în sferturile de finală de la Cincinnati.

În acest calcul au fost luate primele 10 sportive din clasamentul WTA actualizat luni, din care face parte și Na Li. Chiar dacă asiatica ar fi exclusă din top, precum se va întâmpla după finalul anului, următoarea clasată - Ekaterina Makarova - a pierdut și ea o partidă contra lui Halep

Situația meciurilor directe cu celelalte jucătoare din Top 10 WTA:

1.Serena Williams 1-3
2.Maria Sharapova 0-5
3.Petra Kvitova 2-0
5.Eugenie Bouchard 2-1
6.Agnieszka Radwanska 2-4
7.Ana Ivanovic 2-2
8.Caroline Wozniacki 1-1
9.Na Li 1-1
10.Angelique Kerber 2-0
11.Ekaterina Makarova 1-0

În cadrul acestui turneu, Simona ar putea să își ia revanșa și în fața ultimei adversare din primele 10 în fața căreia nu a câștigat niciodată. Maria Sharapova este repartizată în cealaltă grupă, iar în cazul în care cele două se califică în faza următoare s-ar putea afla față în față în seminifinală sau în ultimul act.

REZUMATUL PARTIDEI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2:

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare. Toată competiția poate fi urmărită LIVE și pe site-ul digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑