Echipa Bayern Munchen a fost primită într-o şedinţă privată de Papa Francisc



022 октября 2014
foto: pulse.ng

După victoria cu 7-1 în faţa echipei AS Roma, formaţia Bayern Munchen a fost primită într-o şedinţă privată de Papa Francisc. Bavarezii i-au adus câteva cadouri suveranului Pontif şi i-au promis că vor organiza un meci amical în cinstea sa.

Căpitanul formaţiei Bayern Munchen, Philipp Lahm i-a înmânat Papei Francisc un tricou de joc al lui Bayern, înrămat și inscripționat cu numărul 1 și numele în germană al Suveranului Pontif. De asemenea, Karl-Heinz Rummenigge i-a făcut cadou o minge cu autografele tuturor jucătorilor şi  a promis că Bayern va organiza un meci amical în cinstea Suveranului Pontif anul viitor.

''Vom disputa un meci amical în 2015 în onoarea dumneavoastră şi vom dona un milion de euro în scopuri caritabile. Toţi banii adunaţi vor merge la oamenii care au nevoie de ei, iar dumneavoastră veţi decide în care regiune vor fi repartizaţi'', a spus directorul executiv Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge.

Papa Francisc a urmărit partida dintre AS Roma şi Bayern Munchen încheiată cu victoria germanilor, scor 7-1.

"Am văzut rezultatul meciului. Fără comentarii", a declarat Papa Francisc.

Papa Francisc este un microbist înrăit. Echipa sa favorită este San Lorenzo, din Argentina, care de asemenea a fost primită într-o şedinţă privată la Vatican. Deocamdată, Suveranul Pontif nu are o favorită în Liga Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑