Ronaldo a înscris primul gol al lui Real contra lui Liverpool și a ajuns la 70 de goluri în UCL!



022 октября 2014

 

**VIDEO** Ronaldo a înscris primul gol al lui Real contra lui Liverpool și a ajuns la 70 de goluri în UCL!

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 23 al partidei Liverpool-Real Madrid (VIDEO&DETALII), după o pasă superbă a columbianului James. A fost cel de-al 70-lea gol marcat de Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League și al 71-lea în competiție+fazele preliminare.

Mai are de înscris doar unul până la egalarea recordului all-time deținut de spaniolul Raul Gonzalez în UCL, de 71 de reușite. Totodată, lusitanul și-a depășit iar principalul rival, Leo Messi, care are doar 69 de goluri.

A fost primul gol marcat de Real Madrid contra lui Liverpool, singura echipă care avea un procentaj de 100% de victorii în fața ”galacticilor” și niciun gol primit. În precedentele trei întâlniri, Liverpool s-a impus de fiecare dată, a marcat șase goluri și nu a primit niciunul.

></p><p>Lusitanul a ajuns la 20 de goluri în 13 apariții pentru Real Madrid în acest sezon, în toate competițiile. În ultimele 21 de partide jucate în UCL, Ronaldo a înscris 27 de goluri, adică o medie de peste un gol pe meci.</p><p>Totodată, CR7 și-a egalat cea mai bună serie de meciuri consecutive cu gol marcat în toate competițiile: 10, dar a și stabilit un record istoric: primul fotbalist care înscrie în zece meciuri consecutive în deplasare în UEFA Champions League!</p><p>Portughezul a marcat deja pe 22 de stadioane diferite în cupele europene, un record absolut, împărțit cu rivalul său, Lionel Messi, care a marcat pe același număr de arene.</p><p><span style=Vezi golul lui Cristiano Ronaldo contra lui Liverpool:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑