Real Madrid rămâne lider în Grupa A a Euroligii de baschet



222 ноября 2014
Foto: somosolimpicos.com

Real Madrid rămâne lider în Grupa A a Euroligii de baschet după ce s-a impus cu emoții în deplasare, în fața formaţiei lituaniene Jalghiris Kaunas.

Spaniolii au început în forță și s-au impus în primul sfert la o diferență de 10 puncte, dar, până la pauza mare, gazdele au reușit egalarea. În ultima parte a partidei, lituanienii au condus cu 65-56, însă cei de la Real au reușit o revenire incredibilă.

Cu cinci secunde înainte de final, Sergio Rodrigues a transformat două aruncări libere, marcând punctele decisive, iar oaspeţii au învins cu 68-66. Astfel, madrilenii au ajuns la cinci victorii în șase meciuri din grupele Euroligii.

O altă echipă spaniolă, Unicaja Malaga, a obţinut al patrulea succes în șase runde și este tot mai aproape de calificarea în play-off. Formaţia iberică s-a impus în faţa echipei din Croaţia, Cedevita cu scorul de 82-73.

Galatasaray şi Steaua Roşie Belgrad au făcut spectacol la Istanbul. Gruparea turcă a învins doar după prelungiri cu scorul de 110-103. Înainte de meci, un suporter al echipei sârbe a fost înjunghiat mortal de către un suporter al formației Galatasaray.

Într-o altă partidă, Nijnii Novgorod a obţinut a doua victorie consecutivă în Euroligă după ce a învins în deplasare formaţia italiană Sassari cu scorul de 89-82.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 2272 Johnny Woolf 23 ноября 2014 | 11:49 Hala Madrid!
-1 2272 Johnny Woolf 23 ноября 2014 | 11:49 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑