Arsenal - Manchester United 1-2. Cel mai slab start de sezon al "tunarilor" din ultimii 22 de ani!



022 ноября 2014

**VIDEO** Arsenal - Manchester United 1-2. Cel mai slab start de sezon al

Manchester United a legat două succese în Premier League și a urcat pe locul 4 în campionat. Trupa lui Louis Van Gaal a trecut de Arsenal, cu 2-1, chiar în fieful tunarilor.

După o primă repriză cu ocazii la ambele porți, dar fără vreun gol pe tabelă, Manchester United a deschis scorul în minutul 56. Kieran Gibbs a fost vinovatul: mai întâi l-a încurcat pe portarul Szczesny atunci când polonezul a încercat să îndepărteze pericolul, iar mai apoi a deviat în proprie poartă șutul lui Valencia.

Emoțiile victoriei lui Manchester au fost risipite în minutul 85, atunci când Rooney a punctat pentru 2-0.

Atacantul englez a profitat de degringolada din defensiva lui Arsenal și de pasa bună a lui Di Maria, a trimis peste nou-intratul Martinez și a reușit al 11-lea gol împotriva trupei londoneze. Este jucătorul cu cele mai multe reușite în fața lui Arsenal, în toată istoria Premier League.

Scorul final, 1-2, a fost stabilit de Giroud, care a prins un șut năpraznic, la vinclu, în al cincilea minut de prelungire.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL MECIULUI ARSENAL - MAN. UTD 1-2

După victoria obținută pe "Emirates", Manchester United se apropie de podiumul din Premier League, de care o despart 5 puncte. De cealaltă parte, Arsenal a strâns doar 17 puncte în primele 12 etape - cel mai slab start de sezon din 1992 încoace!

Chiar dacă a pierdut din nou în fața rivalilor de pe Old Trafford, Arsene Wenger consideră că rezultatul nu este just: "Am dominat 80% din acest meci. Portarul lor este omul meciului, iar asta vă poate spune destule despre povestea partidei."

În ultimele 15 dueluri directe cu United, Arsenal a câștigat doar unul singur! Din 2009 și până în prezent, Manchester s-a impus de 11 ori și a încheiat de 3 ori la egalitate.

ECHIPELE:

Arsenal: Szczesny (59 D. Martinez) - Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs - Ramsey (77 Giroud), Arteta - Wilshere (55 Cazorla), Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Sanchez. Antrenor: A. Wenger

Man. Utd: De Gea - McNair, Smalling, Blackett - Valencia, Carrick, Fellaini, Shaw (16 A. Young) (89 Fletcher) - van Persie (75 J. Wilson), Di Maria, Rooney. Antrenor: L. van Gaal

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑