Obiective îndrăzneţe în 2015 pentru antrenorul Virgil Căruțașu



022 декабря 2014

 

**VIDEO** Obiective îndrăzneţe în 2015 pentru antrenorul Virgil Căruțașu

Virgil Căruţaşu şi-a stabilit obiectivele pentru anul 2015. După ce a impresionat ca jucător, cu 9 titluri de campion în Liga Națională şi 4 Cupe ale României alături de CSU Ploieşti, fostul baschetbalist face carieră şi ca antrenor. În urmă cu patru ani, Căruţaşu a înfiinţat clubul Spike, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Virgil Căruţaşu are planuri mari pentru 2015. Vrea să ducă cel puțin o echipă la un turneu final. In prezent, Căruţaşu este antrenor şi finantator al clubului Spike.

"Anul 2014 a fost bun pentru noi măcar la categoria Under 16, unde ne-am calificat la turneul semifinal, ceea ce ne-am propus de la început. Mai departe, sper copiii să meargă la turneul final. Cu echipa Under 14 vrem să ne clasăm pe un loc cât mai bun, de ce nu să accedem în Grupa A valorică" a declarat Căruțașu.

Performanţele obţinute de-a lungul timpului de fostul pivot al lui Dinamo şi CSU Ploieşti i-au convins pe micuţii baschetbalişti să renunţe la cluburile de stat la care activau.

"Este mult mai serios, copiii vin la fiecare antrenament. În plus, poți să înveți de la un mare baschetbalist, de la Virgil. A fost un mare jucător de baschet și este și un foarte bun antrenor" e de părere unul din tinerii elevi ai lui Căruțașu. "Este foarte bine, participăm la turneul național, eu am ajuns și la lotul național" a completat un alt baschetbalist pregătit de fostul pivot.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑