Dinamo se desparte de cei mai buni jucători: ”Ne-au comunicat că nu-l mai lasă deloc în România!”



023 мая 2015

 

**VIDEO** Dinamo se desparte de cei mai buni jucători: ”Ne-au comunicat că nu-l mai lasă deloc în România!”

VIDEO Petrolul - Dinamo 0-3. Hatem Elhamed (24 de ani) și-a făcut loc pe lista marcatorilor roș-albilor, de pe ”Ilie Oană”, și a mai demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai în formă jucători de la Dinamo.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit, la finalul partidei de la Ploiești, despre situația jucătorilor din lot și a început chiar cu Elhamed și cu Bunoza, în jurul cărora ”Puriul” spera să construiască noua echipă din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”În cazul lui Elhamed situația nu este deloc una bună. Cei de la Ashdod ne-au transmis că nu-l mai lasă la noi, de fapt nu-l mai lasă deloc în România, au și alte oferte. Nici la Bunoza nu știu ce va fi, am înțeles că și el se va întoarce acolo”, a spus antrenorul.

Chestionat care este situația lui Grozav și ce șanse sunt ca el să mai joace la Dinamo, tehnicianul ”câinilor” a replicat:

”Am acceptat să rămână, dar el trebuie să-și rezolve singur situația cu cei de la Terek. Dinamo nu se mai implică. dacă el reușește, atunci va rămâne cu mare drag pentru că el poate să joace mult mai bine decât a făcut-o în acest retur.”

Gicu Grozav a lăsat de înțeles, însă, tot după meciul de la Ploiești că prima sa opțiune ar fi aceea de a continua la Terek, grupare de care mai este legat prin contract.

Mircea Rednic a explicat, mai apoi, și situația lui Vali Lazăr, care n-a făcut parte din lot pentru meciul de la Ploiești.

”Vali Lazăr nu a fost scos din lot, el a fost accidentat. La el situația este alta. Am ținut cont de dorința lui din declarațiile pe care le-a făcut că vrea să plece în altă parte, de tot ce s-a petrecut în ultima vreme, am fost de acord că n-avem nimic împotrivă. Nu ținem pe nimeni cu forța la Dinamo”, a conchis Rednic.

Într-un final, antrenorul a vorbit și despre achiziții:

”Eu de aceea am venit de acum pentru a putea evolua lotul. Sunt discuții legate și de transferuri, să vedem ce va fi și cu insolvența, ne-am propus cupa, titlul și Cupa Ligii iar pentru astea avem nevoie de un lot competitiv.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑