Steliștii nu stau cu gândul la meciul dintre Astra și ASA: ”Titlul se va decide în ultima etapă”



023 мая 2015

 

**VIDEO** Steliștii nu stau cu gândul la meciul dintre Astra și ASA: ”Titlul se va decide în ultima etapă”

Mai sunt două etape de disputat în Liga 1 și lupta pentru cununa cu lauri este extrem de disputată. ASA Târgu Mureș are un punct avans în fața Stelei (69/68) iar runda aceasta se va deplasa la Giurgiu pentru meciul cu Astra.

Jucătorii Stelei, care se pregătesc de duelul cu FC Botoșani, de pe ”Arena Națională”, nu stau cu gândul la meciul târg-mureșenilor.

”În această etapă se pot schimba locuri în clasament, dar titlul, cu siguranță, se va decide în ultima etapă”, a spus Raul Rusescu. Și Adrian Popa este de aceeași părere: ”Noi trebuie, în primul rând, să câștigăm partida cu Botoșani, ca să nu mai pățim ca la meciul cu Chiajna. Atunci, ASA s-a împiedicat la Mediaș iar noi n-am putut profita de ocazie pentru a reveni pe primul loc.”

Steaua - FC Botoșani și Astra Giurgiu  - ASA Târgu Mureș se vor disputa duminică, 24 mai, de la ora 21:00 și vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, respectiv Digi Sport 2. Fazele VIDEO se văd în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro. 

Rusescu este convins că Steaua va câștiga titlul până la urmă.

”Suntem bine, suntem pregătiți pentru ultimele două meciuri din Liga 1, dar și pentru finala Cupei României. Sperăm să câștigăm toate cele trei meciuri pentru că am convingerea că vom câștiga ultimele două trofee rămase în joc”, a mai spus Rusescu.

Steaua - FC Botoșani - 24 mai, ora 21:00, LIVE la Digi Sport 1
CSMS Iași - Steaua - 28 mai, ora 20:00, LIVE la Digi Sport 1

Astra - ASA Tg. Mureș - 24 mai, ora 21:00, LIVE la Digi Sport 2
ASA Tg. Mureș - Oțelul - 28 mai, ora 20:00, LIVE la Digi Sport 2

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑