Vlad Popovschi va participa pentru prima dată la turneul Eagles Fighting Championship



023 мая 2016
Foto: sherdog.com
Luptătorul moldovean de MMA Vlad Popovschi se va duela cu ucraineanul Maxim Sergheev la categoria de 77 de kilograme, pentru prima dată la turneul Eagles Fighting Championship, organizat de Asociaţia FEA.
"Mereu îmi plac orice provocări, nu contează unde, în sport sau în viaţă. Totul e simplu. Cedez cu totul sau devin mai puternic. Pentru mine a doua variantă e prioritară", a spus Popovschi. 
Vlad Popovschi are un palmares impresionant. El a disputat în carieră 11 lupte şi a suferit doar o înfrângere.
"Pasul pe care îl va face pe 27 mai o să pună punct la toate întrebările care au apărut după ultima sa luptă", a spus Octavian Orheianu, preşedintele clubului Lion.-
Organizatorii consideră că Popovschi trebuie să demonstreze că îngrângerea din ultima luptă a fost o simplă întâmplare.
"Ultima lui luptă s-a încheiat fără succes. Acum, el trebuie să demonstreze tuturor că este cel mai bun în această categorie de greutate", a spus Dorin Damir, preşedintele FEA. 
Turneul Eagles Fighting Championship se va desfășura pe 27 mai în Capitală. Este a doua competiţie de arte marțiale mixte organizată de asociaţia FEA.
Invitată de onoare la eveniment va fi Alexandra Albu, originară din Vulcăneşti. Sportiva este neînvinsă în competițiile celei mai populare organizaţii de arte marţiale din lume, Ultimate Fighting Championship.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑