Costel Gâlcă vrea neapărat transferuri la Steaua! "Sper să-i lumineze Dumnezeu mintea domnului Becali"



023 июля 2014

Costel Gâlcă vrea neapărat transferuri la Steaua! **

Steaua s-a chinuit din nou cu norvegienii de la Stromsgodset, deși roș-albaștrii au învins și pe Arena Națională, scor 2-0, după victoria din tur (DETALII AICI).

Costel Gâlcă a părut mai degrabă preocupat la conferința de presă, mai ales că pentru Steaua urmează un program infernal. Sâmbătă este programat debutul în Liga 1, pe terenul Rapidului, iar apoi meciul cu Aktobe, din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

"Steaua are nevoie în fiecare linie de câte un jucător, altfel ne va fi greu în continuare. Nu știu nimic despre Lemnaru, vedem ce se va întâmpla. Credeam că transferurile vor veni mult mai repede la Steaua. Nu pot să pun presiune pe domnul Becali. Totuși, eu cred că el va lua jucători, sper să-i lumineze Dumnezeu mintea. Sunt sigur că o să aducă fotbaliști, când o să simtă asta", a spus Gâlcă, la finalul meciului retur cu Stromsgodset.

Tehnicianul a fost dezamăgit de prima parte a meciului de miercuri și le-a cerut din nou jucătorilor să pună presiune pe adversar și să încerce să ajungă de cât mai multe ori în fața porții.

"Vreau ca jucătorii când intră în teren să-și domine adversarul, să-l țină în propria jumătate. Ei au depus un efort extraordinar, i-am felicitat, dar maniera trebuie să fie alta din primul minut. Am pierdut o repriză la Stromsgodset, o repriză aici, dar ocaziile clare le-am avut noi. Ei au controlat mai mult jocul aici, dar apoi ne-au lăsat spații și am ajuns mai ușor la poartă. Jucătorii se grăbesc la construcție, trebuie să ținem mai mult de minge! Guardiola a vrut să joace ceva în campionatul Germaniei, i-a reușit, dar în Europa nu a izbutit", a mai afirmat Gâlcă.

Antrenorul Stelei a explicat și de ce l-a lăsat tot meciul pe banca de rezerve pe Claudiu Keșeru. "Am vrut să avem viteză în față, să facem presing, să recuperăm imediat și să ajungem cât mai repede la poartă", și-a motivat decizia Gâlcă.

Costel Gâlcă a vorbit și despre următoarea dublă din preliminariile Champions League. Steaua va juca primul meci cu Aktobe în deplasare, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la Bucureşti, pe 5 sau 6 august.

"Ei au investit mult, au 4 fotbaliști foarte buni, iar în plus joacă foarte bine acasă. N-am vrut să ne uităm la Tbilisi și Aktobe, deoarece gândul meu era doar la partida cu Stromsgodset. Vreau ca Steaua să joace bine 90, 95 de minute sau cât durează meciul, pentru că avem calitate".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑