Reprezentativa de fotbal a Angliei are un nou antrenor. Cine îl va înlocui pe Roy Hodgson



023 июля 2016
Foto:telegraph.co.uk
E deja oficial! Sam Allardyce este noul selecţioner al reprezentativei de fotbal a Angliei. Antrenorul în vârstă de 61 de ani l-a înlocuit în funcție pe Roy Hodgson, care a demisionat după înfrângerea Angliei în partida cu Islanda din optimile de finală ale EURO-2016.
Alladyce va avea un salariu anual în valoare de 3 milioane de lire sterline, iar obiectivul său principal este calificarea Angliei la turneul final al Campionatului Mondial din 2018.
"Am aşteptat să ajung în acest post de mai mulţi ani şi sunt foarte mulţumit că mă aflu într-o asemenea postură privilegiată, în calitatea de selecţioner al Angliei. Este un moment emoţionant. Trebuie să duc reprezentativa Angliei la un nivel înalt şi sper să fac asta, pentru ca toți suporterii noștri să se mândrescă din nou cu echipa Angliei", a specificat selecţionerul Angliei, Sam Allardyce.
Pentru a putea lucra cu selecţionata Angliei, Allardyce va părăsi postul de antrenor al clubului Sunderland. În cariera sa Sam Allardyce a mai antrenat pe Blackpool, Notts County, Bolton Wanderers, Newcastle United, Blackburn Rovers şi West Ham United.
Allardyce a fost preferat în detrimentul tehnicianului clubului Hull City, Steve Bruce.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑