Anderlecht - Arsenal 1-2. ”Tunarii” au revenit uluitor pe final, de ziua lui Wenger!



023 октября 2014

 

**VIDEO** Anderlecht - Arsenal 1-2. ”Tunarii” au revenit uluitor pe final, de ziua lui Wenger!

Echipa lui Arsene Wenger a reușit o victorie dramatică la Bruxelles, pe terenul lui Anderlecht, cu două goluri marcate în finalul meciului, de Gibbs (89) și Podolski (91), care au anulat avantajul luat de gazde în minutul 71, prin Najar.

Cu doar trei puncte înaintea meciului cu Anderlecht, Arsenal avea nevoie de o victorie ca de aer în Belgia chiar de ziua antrenorului Arsene Wenger, care a împlinit 65 de ani.

După o primă repriză anostă, fără faze de poartă, în partea a doua a meciului, Anderlecht a deschis scorul, în minutul 71, prin mijlocașul din Honduras Andy Najar. Aniversarea lui Wenger părea compromisă, pe măsură ce treceau minutele, dar elevii săi au decis să-i facă un cadou de ultim moment.

Kieran Gibbs a egalat în minutul 89, cu un șut din voleu, cu stângul, la colțul lung, din careu, după o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă, de la Calum Chambers. Doar două minute mai târziu, Podolski, intrat de doar șase minute pe teren, în locul lui Wilshere, a marcat cu un șut puternic din marginea careului mic.

Arsenal are șase puncte după trei runde și este pe locul doi în grupă, la trei lungimi de liderul Borussia Dortmund. Anderlecht și Galatasaray, ambele cu câte un punct, încheie clasamentul.


ECHIPELE

Anderlecht: Proto - Vanden Borre, Mbemba, Deschacht, Acheampong - Defour, Tielemans - Najar, Praet (Dendoncker, 88), Conte - Cyriac (M. Suarez, 83)
Antrenor: Besnik Hasi

Arsenal: D. Martinez - Chambers, Mertesacker, Nacho Monreal, Gibbs - Ramsey, Flamini (Oxlade-Chamberlain, 75), Wilshere (Podolski, 84) - Alexis Sanchez, Welbeck (Podolski, 84), Cazorla
Antrenor: Arsene Wenger

Clasamentul grupei D:

> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑