Cristiano n-a scăpat de probleme. A avut iar nevoie de gheață pe genunchiul stâng, după ce a fost schimbat, cu Liverpool



123 октября 2014

**Cristiano n-a scăpat de probleme.** A avut iar nevoie de gheață pe genunchiul stâng, după ce a fost schimbat, cu Liverpool

Cristiano Ronaldo a reușit miercuri încă o partidă mare pentru Real Madrid, înscriins pe Anfield, o premieră în cariera lui (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII). Portughezul a terminat însă partida pe banca de rezerve și a avut din nou nevoie de o pungă cu gheață pe genunchiul stâng, cel la care a primit îngrijiri medicale și acum 12 zile, după amicalul Portugaliei cu Franța.

Ronaldo a fost scos din teren în minutul 75 al disputei cu Liverpool, la fel ca pe 11 octombrie, dar nu pentru că acuza o accidentare, ci mai degrabă ca măsură de precauție înainte de El Clasico. În aprilie, portughezul a suferit o tendinită la genunchiul stâng și de atunci a tot avut probleme. A fost nevoit să nu joace la națională în debutul preliminariilor pentru Euro, când Portugalia a pierdut, 0-1, cu Albania.

Apoi, a absentat în partida cu Real Sociedad, pierdută de Real în La Liga, pe 31 august. De atunci n-a mai lipsit de pe teren, dar a făcut în mai multe rânduri pauze în antrenamentele zilnice. Pentru a-și proteja genunchiul afectat, care, se pare, se umflă și îi dă dureri aproape la fiecare partidă, portughezul a apelat la bandaje cu gheață.

Real Madrid – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 22:50 Hala Madrid y Viva Ronaldo!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑