Serena a învins-o pe Bouchard și așteaptă meciul Simonei de vineri, ca să afle dacă merge în semifinale



023 октября 2014

 

**VIDEO** Serena a învins-o pe Bouchard și așteaptă meciul Simonei de vineri, ca să afle dacă merge în semifinale

Serena Williams s-a răzbunat pe Eugenie Bouchard, după înfrângerea de miercuri în fața Simonei Halep. Liderul clasamentului WTA a învins-o pe jucătoarea din Canada cu 6-1, 6-1, în ultimul lor meci din faza grupelor la Turneul Campioanelor.

La Singapore, Serena a început foarte bine meciul, conducând cu 40-0 pe serviciul oponentei sale, în primul game. Bouchard a revenit însă și după ce a salvat toate cele trei mingi de break, a câștigat game-ul. Cel de care avea nevoie Simona Halep pentru a fi calificată matematic în semifinale.

A urmat o demonstrație de forță din partea americancei, Williams câștigând nu mai puțin de 11 game-uri consecutive. Abia la 5-0 în setul al doilea a mai pierdut din nou un game, un foc de paie însă. Pentru că a urmat la serviciu și a închis meciul servind impecabil.

Pentru a merge în semifinale, Serena are nevoie ca Simona Halep să câştige minimum un set în partida de vineri, cu Ana Ivanovic.

Simona Halep va juca ultimul meci din grupă vineri, nu mai devreme de ora 14:30, cu Ana Ivanovic. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑