Simona Halep a exersat îndelung serviciul înainte de turneu: "M-am antrenat din greu!"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Simona Halep a exersat îndelung serviciul înainte de turneu:

Revelația de la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep știe care a fost principalul ei atu în fața Serenei Williams. Serviciul ei a funcționat mai bine ca niciodată: doar două game-uri și-a trecut în cont câștigătoarea din acest an de la US Open!

Printre altele, Simona Halep a declarat după meci: "Am avut o perioadă dificilă înaintea acestui turneu şi mi-am propus să exersez mai mult pe serviciu. M-am antrenat din greu în fiecare zi, aproximativ 20 de minute doar la acest procedeu!"

În partida cu Serena, Halep a pus în teren 64% din primele servicii și și-a adjudecat 64% din puncte. Cu serviciul doi a avut un procentaj și mai bun: 68% din puncte câștigate. În plus, românca a salvat toate cele șase șanse de break de care a beneficiat liderul mondial. Doar două duble greșeli a comis Simona, care privește acum spre fazele superioare.

Deținătoare a 8 trofee în carieră, constănțeanca a rămas totuși cu gândul la finala de la Roland Garros, pierdută în fața Mariei Sharapova. Cu rusoaica are șanse mici să se mai întâlnească în acest an, deoarece MaSha e aproape eliminată din turneu (DETALII)!

Simona Halep a mai spus: "Pot spune că am jucat aici aşa cum am făcut-o la Roland Garros, fără presiune şi fără aşteptări! Nu pot evolua dacă am aşteptări mari de la un turneu. Este important ceea ce am realizat aici, dar finala disputată la Roland Garros a fost mult mai importantă pentru mine".

Simona Halep va juca ultimul meci din grupă vineri, de la 14:30, cu Ana Ivanovic. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑