Tănase: "Contează să ne calificăm, nu de pe ce loc. Vrem 3 victorii în ultimele 3 meciuri"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Tănase:

Căpitanul Stelei, Cristian Tănase, răsuflă ușurat după victoria cu 2-1 obținută de campioana României în fața lui Rio Ave (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), în etapa a 3-a a Grupei J din UEFA Europa League.

Decarul "militarilor" spune că, pentru Steaua, importantă este calificarea în primăvara europeană, indiderent dacă ea va veni de pe primul sau de pe al doilea loc.

Înfrângerea la scor de neprezentare suferită de Dinamo Kiev cu Aalborg le-a dat puțin planurile peste cap steliștilor. Cu toate acestea, cu 3 victorii în ultimele 3 meciuri, gruparea roș-albastră ar câștiga fără probleme grupa.

Tănase a fost integralist joi seară, în meciul la capătul căruia Steaua a revenit pe primul loc al Grupei J din UEFA Europa League.

"Suntem foarte bucuroși că am câștigat, sunt foarte importante cele 3 puncte. Am aflat și că cei de la Dinamo Kiev au pierdut cu 3-0. Cred că era mai bine ca ei să câștige, dar ne gândim doar la meciurile noastre și, dacă le vom câștiga, ne vom califica, cu siguranță. Nu contează dacă de pe primul loc sau de pe al doilea, important este să ne calificăm.", a declarat Cristian Tănase, la finalul meciului Steaua - Rio Ave 2-1.

"Știam dinainte că cei de la Rio Ave au o echipă foarte bună și jucători foarte puternici. Am văzut în această seară că nu e o echipă ușor de bătut și sperăm să facem același rezultat și la ei. Mergem să câștigăm pe orice stadion pe care jucăm, mai ales că avem mare nevoie de cele 3 puncte din Portugalia.", a adăugat decarul și căpitanul Stelei.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑