Lazio-Juventus 0-3. ”Bătrâna Doamnă” continuă marșul spre al patrulea titlu consecutiv



023 ноября 2014

 

**Lazio-Juventus 0-3.** ”Bătrâna Doamnă” continuă marșul spre al patrulea titlu consecutiv

Juve își continuă marșul spre al patrulea titlu de campioană în Serie A. Egalată la puncte de Roma, după victoria de la Bergamo (VIDEO&DETALII), bianconerii i-au predat o lecție de fotbal lui Lazio, pe care a învins-o cu 3-0 chiar pe Olimpico.

Sub privirile lui Ștefan Radu, rezervă, Pogba a deschis scorul cu un șut din marginea careului, după 25 de minute în care Lazio a jucat curajos, însă fără să amenințe poarta lui Buffon.

Pogba putea face dubla patru minute mai târziu, dar s-a opus transversala (29).

Candreva a fost singurul care i-a dat emoții lui Buffon (37), dintr-o lovitură liberă de la mare distanță. Tevez a ajuns la 9 goluri în 11 partide, după un nou contraatac devastator al campioanei Italiei (55).

Candreva a fost din nou aproape de gol, dar s-a opus iarăși Buffon (60), înainte ca Pogba să realizeze prima sa ”dublă” după aproape doi ani (64).

Juve a rămas în zece, după eliminarea lui Padoin (70), însă tot campioana Italiei a fost aproape de gol. Abia intrat pe teren, pușitul de 19 ani Mattiello a fost blocat de Marchetti (75). Lazio a ratat ultima șansă de a marca, la ocazia lui Felipe Anderson (86) și echipa lui Pioli continuă seria neagră în fața lui Juventus, pe care n-a mai învins-o din 2003.

ECHIPELE

Lazio: Marchetti - Basta (Cavanda, 87), De Vrij, Cana, Braafheid - Parolo, Biglia, Lulic - Candreva, Klose (Djordjevic, 57), Keita (Felipe Anderson, 57)
Antrenor: Stefano Pioli

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin - Marchisio, Pirlo (Vidal, 77), Pogba - Pereyra (Mattiello, 73) - Llorente (Morata, 61), Tevez
Antrenor: Massimiliano Allegri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑