PANICĂ la Real Madrid. Cristiano Ronaldo s-a accidentat înainte de finala Ligii Europei



024 мая 2016
Foto: click.ro
Momente de panică la antrenamentul de azi al celor de la Real Madrid. Cristiano Ronaldo a părăsit şedinţa de pregătire, după ce s-a accidentat în urma unei ciocniri cu portarul de rezervă, Kiko Casilla, informează digisport.ro.
La un duel cu Dani Carvajal, starul portughez a fost împins uşor de fundaşul dreapta, s-a dezechilibrat şi s-a ciocnit de Casilla.
Imediat, staff-ul medical al echipei lui Zinedine Zidane a intrat pe teren, pentru a-i acorda lusitanului de 31 de ani primele îngrijiri.
Deşi s-a ridicat de pe gazon şi a ieşit de pe teren pe propriile picioare, Ronaldo şchiopăta uşor şi nu a mai continuat antrenamentul.
Din primele informaţii, a fost mai mult o decizie preventivă, prezenţa lui CR7 în finala Ligii Campionilor, împotriva rivalilor de la Atletico Madrid, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, la Milano, nefiind pusă în pericol.
Totuşi, în condiţiile în care portughezul nu s-a antrenat complet alături de colegii săi în weekend, există temeri că la ora finalei nu va fi la potenţial maxim.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑