Steaua Bucuresti nu a avut emotii



024 июля 2013

Steaua Bucuresti nu a avut emotii in partida retur cu Vardar Skopje din Champions League. Romanii au castigat cu 2 la 1 si au ajuns in runda a treia a preliminariilor competitiei.

Meciul de aseara cu Vardar a fost unul deosebit pentru noua achizitie a Stelei, Federico Piovaccari. Titularizat in premiera, atacantul italian a reusit sa inscrie primul sau gol in tricoul ros-albastru in minutul 23. Putin mai tarziu Piovaccari a avut o reluare din foarfeca, insa portarul echipei din Skopje a intervenit la timp.

In pofida dominarii Stelei, macedonenii au egalat in prelungirile primei reprize prin Kostovski. Dupa pauza romanii au avut mai multe ocazii, dar au fructificat doar una dintre ele. Capitanul Alexandru Bourceanu a adus victoria Stelei cu 2 la 1.

Steaua a castigat duelul cu Vardar cu scorul general de 5 la 1 si s-a calificat in runda a treia din preliminariile Ligii Campionilor. In etapa urmatoare stelistii vor juca cu Dinamo Tbilisi. Georgienii au  invins in ambele partide cu echipa Steymur din Islanda. Aseara, cand s-a jucat returul, Dinamo s-a impus cu 3 la 1, iar unul dintre goluri a apartinut fostului atacant al Daciei, Jaba Dvali. Alaturi de victorie, campioana Georgiei a incasat un gol amuzant.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑