Andone, debut cu stângul la Apollon! Ciprioții au pierdut cu 0-5 la Monchengladbach



024 октября 2014

 

**Andone, debut cu stângul la Apollon!** Ciprioții au pierdut cu 0-5 la Monchengladbach

Borussia Monchengladbach nu i-a lăsat nicio șansă lui Apollon Limassol, pe care a învins-o cu scorul de 5-0, la primul meci al lui Ioan Andone pe banca formației din Cipru.

Oaspeții au rezistat doar 11 minute în Germania, împotriva unui adversar aflat în mare formă, care se pregătește pentru duelul cu Bayern, din Bundesliga, fiind momentan la doar 4 puncte în spatele echipei lui Guardiola.

În fața a peste 35.000 de oameni, Traore a deschis scorul cu un șut plasat de la marginea careului, iar Apollon, care nu a pus deloc în pericol poarta nemților, a scăpat fără alt gol primit până la pauză.

></strong></p><p><strong>Hrogta</strong> a majorat apoi avantajul gazdelor, după o eroare a portarului Bruno Vale, iar echipa antrenată de Andone a cedat complet în ultima parte a partidei. Traore a izbutit dubla, însă au mai punctat și Herrmann, respectiv <strong>Angeli</strong> (autogol), Apollon fiind învinsă în cele din urmă cu scorul de 0-5.</p><p>Cu <strong>Nicolae Grigore</strong> în teren în repriza secundă, Apollon a fost dominată la toate capitolele, dar mai păstrează șanse teoretice la primăvara europeană.</p><p>Borussia reușește prima victorie în grupele UEFA Europa League după 13 șuturi pe poarta ciprioților, în timp ce Apollon pierde din nou categoric, după eșecul clar pe care l-a suferit în duelul din Spania cu <strong>Villarreal</strong>, scor 0-4.</p><p>Echipa lui Favre își continuă formă foarte bună și este neînvinsă în acest sezon, în 14 meciuri.</p><p><strong>Borussia:</strong> Sommer - Korb, Stranzl, Jantschke, Wendt - Traore, Nordtveit, Xhaka ('70 Dahoud), T. Hazard - Hrgota ('80 Herrmann), Kruse ('46 Raffael)<br><strong>Antrenor:</strong> Lucien Favre</p><p><strong>Apollon:</strong> Bruno Vale - Mulder, Angeli, Merkis, Robert - Sangoy, Gullon ('50 N. Grigore, '66 Andrade), Hamdani, Lopez - Abraham ('70 Meriem), Rezek<br><strong>Antrenor:</strong> Ioan Andone </p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑