Tottenham - Asteras 5-1. Lamela și Kane au fost vedetele serii la Londra



024 октября 2014

 

**VIDEO** Tottenham - Asteras 5-1. Lamela și Kane au fost vedetele serii la Londra

Tottenham a câștigat cu 5-1 în fața grecilor de la Asteras Tripolis, joi, în a treia etapă a Grupei C din UEFA Europa League, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Cu Vlad Chiricheş pe banca de rezerve, Tottenham a deschis scorul după 13 minute, la şutul plasat excelent de Kane. Apărarea grecilor - de la care Goian a lipsit după accidentarea suferită la naționala României, în preliminariile Campionatului European din 2016 (VIDEO și DETALII AICI) - a cedat din nou în minutul 29. Argentinianul Erik Lamela a reuşit unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale sezonului, cu o "rabona" superbă, din marginea careului.

Același Lamela a făcut 3-0 pentru londonezi (66), dar finalul de meci i-a aparţinut omului care a dechis scorul. În interval de numai 6 minute, Kane a mai înscris de două ori (75, 81). Tot el a reuşit performanţa să încaseze şi un gol pe final. Intrat în poartă după eliminarea lui Lloris, Kane s-a bâlbâit la lovitura liberă din care Asteras a marcat golul de onoare pe White Hart Lane.

S-a terminat 5-1 pentru echipa lui Chiricheş, iar Tottenham obține prima victorie în grupa C din Europa League, după două remize consecutive. Londonezii şi Beşiktaş au câte 5 puncte înainte de meciurile retur.

ECHIPELE

Tottenham: Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Davies - Capoue, Dembele - Towsend (83 Lennon), Kane, Lamela (76 Eriksen) - Adebayor (77 Chadli);
Antrenor: Mauricio Pochettino;

Asteras: Kosicky - Lluy, Sankare, Zisopoulos, Panteliadis - Juan Munafo - Mazza (82 Bakasetas), Usero, Rolle (73 Barrales), Tsokanis - Parra (80 Nicolas);
Antrenor: Staikos Vergetis.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Sursa foto: tottenhamhotspur.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑