Noi surprize la naţionala Braziliei! Selecţionerul Carlos Dunga continuă să convoace jucători noi la reprezentativă



024 октября 2014

 

Selecționerul Braziliei, Carlos Dunga, a anunțat lotul de 23 de jucători pentru partidele amicale cu Turcia şi Austria din luna noiembrie.

Principalele surprize din lotul lui Dunga sunt cei doi jucători de la Şahtar Doneţk, Luiz Adriano şi Douglas Costa, care au avut o evoluţie excepţională în partida cu BATE Borisov în Liga Campionilor. Primul chiar a marcat cinci goluri în meciul de marţi.

"Echipa națională a Turciei este o formaţie care încearcă să ajungă la nivelul echipelor de top din Europa. Este o mare oportunitate pentru jucătorii mei care joacă la cluburi europene de a se manifesta. Mulţi dintre fotbaliştii brazilieni joacă în Europa şi se vor adapta rapid", a spus Dunga.   

Printre alţi jucători convocaţi surpinzător de Dunga sunt Casemiro de la Porto, Diego Alves de la Valencia şi Roberto Firmino de la Hoffenheim. Selecţionerul i-a lăsat în afara lotului pe Kaka, Robinho şi portarul Jefferson, care au evoluat în amicalele din această lună cu Argentina şi Japonia.

Naţionala Braziliei va întâlni pe data de 12 noiembrie reprezentativa Turciei la Istanbul, iar peste cinci zile se va confrunta cu Austria la Viena

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑