&SONDAJ Ratările serii în Europa League. Nicolae Stanciu, candidat la primul loc



024 октября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Ratările serii în Europa League. Nicolae Stanciu, candidat la primul loc

În partidele de joi seara din Europa League s-au marcat goluri destul de multe, unele chiar frumoase, dar au și fost ratări care mai de care mai spectaculoase.

Partida de joi seară, de pe Arena Națională, dintre Steaua și Rio Ave, scor 2-1 (DETALII AICI și VIDEO), a fost una dintre cele mai spectaculoase din etapa a treia a UEFA Europa League. Constatarea nu are nicio legătură cu faptul că în acest meci a jucat o echipă din România.

Dacă întâlnirea dintre roș-albaștri și lusitani a fost, pe alocuri, anostă, în schimb a avut parte de câteva numere personale de efect, care au salvat onoarea ambelor combatante. Golurile lui Rusescu și Del Valle concurează la ”reușita anului” (DETALII AICI și VIDEO), în timp ce execuția lui Nicușor Stanciu, din ultima fază a meciului, s-a înscris la ”ratarea sezonului”.

Era minutul 90+5 al meciului Steaua - Rio Ave, când Nicușor Stanciu a apărut la finalizare la capătul unui atac rapid al Stelei, dar mingea trimisă cu latul de tânărul stelist a lovit ambele bare, rămânând în teren!

Și Vargas, de la Fiorentina, a trimis balonul în bară. Era minutul 62 al partidei de la Salonic, dintre PAOK și Fiorentina (DETALII AICI și VIDEO), când peruanul a luat la țintă bara din dreapta porții lui Glykos.

Până la urmă, mijlocașul s-a mulțumit doar cu golul marcat în prima repriză.

O bară spectaculoasă a fost și cea realizată de Depay, de la PSV Eindhoven, care a nimerit transversala direct din lovitură liberă, executată de la marginea careului de 16 metri, în timpul partidei dintre gruparea olandeză și Panathinaikos (DETALII AICI și VIDEO).

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑