Contra este fanul Realului în El Clasico! "Mi-aș dori să câștige Ancelotti, fostul meu antrenor"



124 октября 2014

real madrid - fc barcelona**Contra este fanul Realului în El Clasico!**

Cosmin Contra vede o favorită clară în primul El Clasico din acest sezon. Antrenorul lui Getafe este impresionat de startul lansat al celor de la Real Madrid.

De pe 13 septembrie, când au pierdut acasă cu Atletico (VIDEO ȘI DETALII AICI), "galacticii" au o serie de 8 victorii la rând, 5 în campionat și 3 în UEFA Champions League, perioadă în care au înscris 35 de goluri.

"Eu mi-aș dori să câștige fostul meu antrenor de la Milan, Ancelotti. O văd favorită pe Real Madrid, pentru că în ultimele meciuri a dat dovadă de o poftă de joc extraordinară", a spus Contra.

Statistici fenomenale are și Cristiano Ronaldo înainte de marele meci. Cu 15 reușite, "Balonul de Aur" este autorul a jumătate dintre golurile Realului înscrise în Primera. Doar Barcelona și Valencia au mai multe reușite decât vedeta madrilenilor.

"Real îl are pe Cristiano Ronaldo, jucătorul cel mai în formă în momentul de față din Europa, o mașină de înscris goluri", a afirmat tehnicianul lui Getafe.

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 25 октября 2014 | 14:04 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑