Naționala are selecționer: "Soluția e una internă și el se numește Anghel Iordănescu!"



024 октября 2014

**VIDEO** Naționala are selecționer:

Mircea Lucescu a refuzat propunerea de a antrena echipa națională și șeful FRF, Răzvan Burleanu, s-a înțeles cu Anghel Irodănescu să preia prima reprezentativă. Directorul tehnic al Federației a avut o singură condiție, să nu fie interimar, pentru meciurile din noiembrie, astfel că va fi selecționer cel puțin până la finalul preliminariilor pentru Euro 2016.

Președintele Federației s-a întâlnit în această seară la Casa Fotbalului cu Iordănescu, pentru a stabili concret detaliile contractului. Anunțul oficial va fi făcut sâmbătă, într-o conferință de presă.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu, a confirmat numirea lui Iordănescu: “În momentul acesta se pare că din cauza refuzului domnului Ahmetov, variant Mircea Lucescu a picat. Există varianta pe care noi o vorbisem, așa ne-am asigurat noi când Pițurcă a început acest dans cu oferta de la arabi. Soluția e una internă a Federației și el se numește Anghel Iordănescu. Până mâine seară trebuie trimise telegramele jucătoruilor din străinătate și trebuie să le trimită un technician, nu ne putem permite noi.”

Anghel Irodănescu are 64 de ani și a mai condus prima reprezentativă în două mandate, adunând 85 de meciuri pe banca acesteia. A jucat sferturi de finală la Cupa Mondială și 1994, optimi la cea din 1998 și a calificat echipa la Euro 1998.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑