Simona Halep și Ana Ivanovic au reușit schimbul turneului la Singapore! Reacție superbă a sârboaicei



024 октября 2014

 

**VIDEO** Simona Halep și Ana Ivanovic au reușit schimbul turneului la Singapore! Reacție superbă a sârboaicei

Simona Halep a câștigat Grupa Roșie la ediția 2014 a Turneului Campioanelor, după două victorii și o înfrângere în trei seturi în ultima zi a fazei grupelor. Ana Ivanovic a învins-o vineri pe româncă, scor 7-6, 3-6, 6-3 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), fiind însă eliminată din cauza setului cedat în fața acesteia.

Cele două jucătoare au oferit cea mai spectaculoasă fază a turneului și cel mai reușit schimb, la finalul căruia Ana Ivanovic a avut o reacție superbă! Mai întâi însă, cele două au părut că se încălzesc pentru asta. La 4-1 în setul al doilea în favoarea Simonei, aceasta a atacat furibund, dar Ivanovic s-a apărat excelent, până în momentul în care, scoasă mult din teren în stânga ei, a trimis o minge înaltă, românca punctând cu un smash în forță.

Două game-uri mai târziu, Ivanovic a avut minge de 4-4 și serviciul. A reușit să trimită excelent, primind un retur facil și continuând cu o scurtă. Simona a alergat și a ajuns mingea, încercând un lung de linie. Adversara a vrut să o surprindă cu un lob, dar din nou Simona a ajuns și a trimis în cross, lăsând toată partea dreaptă a terenului liberă. Ivanovic a trimis exact acolo, dar Simona a inventat un slice din încheietură și a îngropat mingea lângă fileu. Surprinsă, Ana Ivanovic a rupt-o la fugă dar n-a mai ajuns la timp, oprindu-se apoi direct pe bancă, unde a pufnit-o râsul!

Semifinalele Turneului Campioanelor vor avea loc sâmbătă, de la orele 09:30 și 13:30. Simona Halep - Agnieszka Radwanska e a doua semifinală în program. De la ora 9:30 se dispută meciul Serena Williams - Caroline Wozniacki. Cele două partide vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑