Federer şi Nadal vor evolua într-o echipă la noul turneu de tenis, Laver Cup



025 августа 2016
Foto: wsj.com
Roger Federer şi Rafael Nadal vor evolua într-o echipă la noul turneu de tenis, Laver Cup. Cei doi mari rivali planifică să formeze perechea de dublu la competiţia ce se va disputa în perioada 22-24 septembrie 2017, la Praga. Cupa este denumită după marele jucător australian Rod Laver, care a câştigat 11 turnee de Mare Şlem.
"Cred că este ceva incredibil! Este un sentiment deosebit să ma aflu cu Rafa în aceeaşi parte a cortului. Vreau să joc cât mai repede împreună cu Rafa la dublu la Laver Cup. Aştept ca Rafa să joace bine", a precizat Federer.
"Nu am văzut jucători cu asemenea calităţi precum cele ale lui Roger: serviciu puternic, forehand, mişcare ușoară pe teren şi lovitură năprasnică din voleu", a spus Nadal.
La acest turneu vor lua parte două echipe de câte 6 tenismani: cea mai bună echipă a Europei contra celei mai bune echipe din restul lumii. Căpitanul nejucător al formaţiei europene va fi fostul mare star al tenisului mondial, suedezul Bjorn Borg, iar al celei din restul lumii - la fel de celebrul fost tenisman american John McEnroe.
Cei doi vor selecționa jucătorii în echipă, iar Federer și Nadal au confirmat deja că vor participa la eveniment.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑