ACUM: Williams – Wozniacki, iar Halep – Radwanska (13:00), semifinalele de la Singapore, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2



025 октября 2014

 

ACUM: Williams – Wozniacki, iar **Halep – Radwanska** (13:00), semifinalele de la Singapore, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

LIVE TEXT

UPDATE 11:30. Serena Williams se salvează în ultimul moment. A câștigat pe serviciul adversarei, când aceasta servea pentru meci, și a egalat la 5 în decisiv!

UPDATE 11:25. Caroline Wozniacki a reușit primul break al setului decisiv, chiar în game-ul 9. S-a mers cap la cap până la 4-4, iar Serena Williams și-a pierdut serviciul la capătul unui game extrem de disputat. Daneza va servi pentru calificarea în finală!

 

UPDATE 10:40. Serena Williams a continuat evoluția ștearsă și în startul setului secund, când a fost condusă cu 1-2, însă după aceea a preluat inițiativa. Americanca a atacat fiecare minge, a pus-o sub presiune pe Wozniacki, iar daneza a greșit. 

Scorul setului a fost 6-3 pentru Serena Williams, iar prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor va fi aflată după disputarea setului decisiv, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2!

UPDATE 10:12. Caroline Wozniacki a câștigat primul set după 26 de minute, un act dominat de la început și până la sfârșit. Daneza s-a impus cu 6-2, nu și-a pierdut niciodată serviciul și a făcut de două ori mai multe puncte decât Serena Williams (26-13).

></strong></p><p><span style=Pe Digi Sport 2 a început transmisiunea primei semifinale: Wozniacki - S. Williams! 

Simona Halep joacă astăzi în semifinalele ultimului turneu al sezonului, la Singapore, contra polonezei Agnieszka Radwanska. Meciul va începe la ora 13:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Pentru prima oară participantă la concursul celor mai bune opt jucătoare din lume dintr-un sezon, românca a câștigat grupa din care a făcut parte, reușind și o victorie uriașă 6-0, 6-2, în fața Serenei Williams, liderul mondial (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Simona și Radwanska vor fi pentru a treia oară față în față în 2014 și pentru a treia oară într-o semifinală a unui turneu important. Cele două au jucat prima oară în acest an la Doha, unde a învins Simona, aproape o lună mai târziu rivala sa poloneză luându-și revanșa în penultimul act de la Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe din circuit este însă 4-2 în favoarea polonezi.

Pentru Simona, o eventuală calificare în finală i-ar aduce o clasare pe locul trei la finalul anului în ierahia WTA, urmând să o devanseze pe Petra Kvitova, eliminată din grupe. Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi și astfel s-a calificat în semifinale Radwanska, cu doar o victorie.

Cu un meci care a durat mai mult de trei ore, contra Mariei Sharapova (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), și o încărcătură fizică și emoțională peste cele la care a fost supusă Simona împotriva Anei Ivanovic, Agnieszka Radwanska ar putea acuza oboseala, dar posibilitatea unei finale în ultimul turneul al anului e o motivație suficientă pentru poloneză. Ea a demonstrat și contra Mariei Sharapova că e greu de învins, salvând trei mingi de meci înainte de a câștiga setul care a calificat-o în semifinale (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Simona a avut până acum o săptămână incredibilă la Turneul Campioanelor, cu un joc solid și lovituri inteligente, dar mai ales cu o condiție fizică la cel mai înalt nivel, după ce la precedentele turnee la care a concurat a acuzat probleme medicale.

Ziua va fi deschisă la Singapore de prima semifinală, în care se întâlnesc Serena Williams și Caroline Wozniacki. Dacă daneza e singura jucătoare cu trei victorii în trei meciuri la ediția din acest an, Serena s-a calificat în semifinale grație unui set pe care Simona Halep l-a luat în fața Anei Ivanovic, în ultima dispută din grupe. Mai mult, beneficiind de eliminarea Mariei Sharapova înainte de semifinale, Serena e sigură că va încheia anul pe locul 1 în clasamentul WTA.

Cele două n-au ascuns niciodată că sunt foarte bune prietene și daneza s-a amuzat după calificarea în penultimul act pe seama palmaresului întâlnirilor directe: “Am câștigat o dată și am pierdut de zece ori, sau de nouă ori. Nu contează, nu am numărat. Acum însă e un alt turneu, am jucat cu adevărat bine până acum și cred că dacă joc așa cum am făcut-o astăzi, nu contează cine e de cealaltă parte, pot să câștig.”

Palmaresul exact al disputelor directe dintre cele două indică 9 succese ale Serenei și doar unul al adversarei sale. Cele două reeditează la Singapore finala de la US Open, una încheiată rapid în favoarea americancei, 6-3, 6-3. Singurul success al danezei datează din 2012, 6-4, 6-4, în sferturi la Miami.

Semifinalele Turneului Campioanelor vor avea loc sâmbătă, de la orele 09:30 și 13:00. Simona Halep - Agnieszka Radwanska e a doua semifinală în program. De la ora 9:30 se dispută meciul Serena Williams - Caroline Wozniacki. Cele două partide vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑