LIVE &TEXT Halep - Radwanska, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 (13:00). Dacă învinge, Simona urcă pe locul 3



025 октября 2014

**LIVE VIDEO&TEXT** Halep - Radwanska, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 (13:00). Dacă învinge, Simona urcă pe locul 3

Simona Halep joacă astăzi în semifinalele ultimului turneu al sezonului, la Singapore, contra polonezei Agnieszka Radwanska. Meciul va începe la ora 13:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Pentru prima oară participantă la concursul celor mai bune opt jucătoare din lume dintr-un sezon, românca a câștigat grupa din care a făcut parte, reușind și o victorie uriașă 6-0, 6-2, în fața Serenei Williams, liderul mondial (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Simona și Radwanska vor fi pentru a treia oară față în față în 2014 și pentru a treia oară într-o semifinală a unui turneu important. Cele două au jucat prima oară în acest an la Doha, unde a învins Simona, aproape o lună mai târziu rivala sa poloneză luându-și revanșa în penultimul act de la Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe din circuit este însă 4-2 în favoarea polonezei.

Pentru Simona, o eventuală calificare în finală i-ar aduce o clasare pe locul trei la finalul anului în ierahia WTA, urmând să o devanseze pe Petra Kvitova, eliminată din grupe. Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi și astfel s-a calificat în semifinale Radwanska, cu doar o victorie.

Cu un meci care a durat mai mult de trei ore, contra Mariei Sharapova (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), și o încărcătură fizică și emoțională peste cele la care a fost supusă Simona împotriva Anei Ivanovic, Agnieszka Radwanska ar putea acuza oboseala, dar posibilitatea unei finale în ultimul turneul al anului e o motivație suficientă pentru poloneză. Ea a demonstrat și contra Mariei Sharapova că e greu de învins, salvând trei mingi de meci înainte de a câștiga setul care a calificat-o în semifinale (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Simona a avut până acum o săptămână incredibilă la Turneul Campioanelor, cu un joc solid și lovituri inteligente, dar mai ales cu o condiție fizică la cel mai înalt nivel, după ce la precedentele turnee la care a concurat a acuzat probleme medicale.

 

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑