Rezultat surpriza in Anglia. Campioana Manchester City a pierdut de la West Ham



025 октября 2014

Rezultat surpriza in Anglia. Campioana Manchester City a pierdut de la West Ham si acum liderul din acest sezon, Chelsea, poate profita pentru a se doistanta la 8 puncte in fata. Aristocratii au insa un meci de foc maine in deplasare cu Manchester United.


Aflata la 5 puncte in spatele liderului Chelsea, campioana Angliei, Manchester City, avea nevoie de un rezultat bun in partida de azi cu West Ham pentru a nu pierde contactul. Cetatenii au inceput tare si au avut cateva ocazii bune. Totusi cele care au deschis scorul au fost gazdele. West Ham a facut 1 la 0 in minutul 21, prin Amalfitano. City a continuat asediul, dar nimic, la pauza West a iesit in avantaj. In partea a doua elevii lui Manuel Pellegrini au dominat total jocul, dar balonul nu voia sa intre in poarta adversa. Ba mai mult, dupa un contraatac West Ham a marcat si al doilea gol. S-a remarcat Sakho, in minutul 75. Imediat a venit si replica, David Silva a reusit o faza de exceptie si a redus din handicap.

 

Desi au avut in continuare o posesie zdrobitoare de 70 la 30, Manchester City nu a mai reusit un alt gol, iar gazdele au triumfat. A fost 2 la 1 la final, iar cetatenii au suferit a doua infrangere a sezonului. Maine urmeaza sa se dispute derby-ul etapei, Manchester United va juca pe teren propriu cu Chelsea Londra.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester city, West Ham, chelsea,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑