Nu mai e la Rapid, dar laudă transferurile: ”Sunt jucători buni, peste media Ligii 1. Dar Săpunaru e cel mai titrat”



026 января 2015

 

**VIDEO** Nu mai e la Rapid, dar laudă transferurile: ”Sunt jucători buni, peste media Ligii 1. Dar Săpunaru e cel mai titrat”

Deși a renunțat la postul de președinte al lui Rapid, Dinu Gheorghe admite că jucătorii veniți în aceste zile la gruparea giuleșteană sunt fotbaliști de valoare.

„Meulens, cel care a venit acum, este un jucător bun. Și Benson e un fotbalist foarte bun, un atacant de rasă. Au venit jucători buni, eu mereu am spus că trebuie aduși fotbaliști peste media Ligii 1, altfel șansele sunt mici pentru a forma o echipă foarte bună. Sperăm ca cei care vin să fie pe măsura pretențiilor.

Oriol nu a fost propus de mine. E adevărat, l-am dorit la Astra în vară, dar niște condiții impuse la finalul negocierilor a făcut să oprim discuțiile. A jucat în Primera. E un jucător bun, iar pe acel post sunt acoperiți.

Dacă e mai bun Oriol decât Săpunaru. Sper să nu se supere nimeni, dar eu cred că nu e mai bun decât Săpunaru, care are niște trofee importante câștigate. Mai valoros este fratele lui, care a jucat la alt nivel. Am negociat și cu el, la Astra. Când mi-a zis ce vrea, am renunțat imediat. Oricum, din lotul actual al Rapidului, Săpunaru este cel mai titrat”, a declarat Dinu Gheorghe, în direct, la emisiunea Digi Sport Special.

Dinu Gheorghe a dezvăluit pe ce posturi se va mai întări formația din Giulești și a anunțat că în această săptămână mai vine un internațional ceh.

„Mai trebuie doi fundași centrali neapărat. Din ce știu eu, mai vine un jucător ceh mâine, fundaș central, 26-27 de ani, internațional, a jucat două meciuri în naționala Cehiei.

Nu are importanță că mai sunt eu sau nu acolo, îmi doresc să se reconstruiască o echipă competitivă și să se salveze de la retrogradare”, a încheiat fostul președinte al Rapidului.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑