Nu toți românii cred în Florin Andone: ”Am mai văzut jucători fantastici un retur, un an și apoi s-au pierdut”



026 января 2015

 

**VIDEO** Nu toți românii cred în Florin Andone: ”Am mai văzut jucători fantastici un retur, un an și apoi s-au pierdut”

Florin Andone are parte de cea mai bună perioadă din cariera lui, ajungând titular la Cordoba, echipă pentru care a marcat deja trei goluri, în toate competițiile. Nu toată lumea este, însă, încântată de atacantul român din La Liga. Helmuth Duckadam, cel care a devenit cunoscut sub numele de ”eroul de la Sevilla” pentru o performanță istorică obținută tot în Andaluzia, este de părere că se vorbește prea mult despre atacantul român de 21 de ani.

„Dacă analizăm ultimele trei meciuri, vorbim foarte frumos de el, ceea ce e foarte bine. Dar hai să fim serioși, acum două luni de zile nu știam nimic de el. Am mai văzut jucători care erau fantastici un retur sau un an și după aia s-au pierdut. E foarte bine că avem un asemenea jucător, la asemenea nivel, probabil că se va dovedi util și la echipa națională, dar nu cred că ne facem iluzii că l-am putea lua noi la Steaua.

E foarte greu să vorbesc despre un jucător de la altă echipă, nici nu știm ce salariu are, ce clauze, să facem speculație. Eu zic că trebuie să ne axăm pe jucători în țară, avem și aici fotbaliști de perspectivă. Și aici se cer sume mari pe acești jucători și atunci ați văzut că s-au blocat niște transferuri. Cel puțin deocamdată”, a declarat Duckadam, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1.

Directorul de imagine al Stelei a mai dezvăluit că echipa din Ghencea nu va aduce jucători împrumut, întrucât nu îi stă în obișnuință.

„Steaua nu prea a împrumutat jucători, dacă i-a luat pe Rusescu și Bourceanu a fost doar pentru că acești jucători au făcut multe pentru această echipă și a fost un fel de recompensă”, a încheiat Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑