Empoli - Udinese 1-2. Di Natale a revenit cu gol pe "Carlo Castellani"



026 января 2015

**Empoli - Udinese 1-2.** Di Natale a revenit cu gol pe

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Antonio Di Natale a revenit pentru prima dată din 2008 încoace pe stadionul echipei la care a crescut și s-a consacrat, Empoli.

Pe "Carlo Castellani", veteranul lui Udinese a reușit să deschidă scorul după doar 19 minute. A fost a 9-a reușită a celui mai bun marcator italian din acest sezon, în serie A.

Empoli avea să revină în joc cu zece minute înainte de sfârșitul primei reprize, după ce davide Ghersini a dictat penalty la intervenția lui Danilo.
Tocmai împrumutat de la Milan, Saponara, a transformat lovitura de la 11 metri (36). A fost primul gol marcat pe teren propriu de echipa lui Maurizio Sarri, din luna noiembrie.

După o oră de joc, Widmer a vrut să centreze dar a reușit să înscrie golul victoriei fără să vrea (60).

Udinese avea să rămână în 10 oameni în ultimul sfert de oră după eliminarea lui Kone. Oaspeții puteau să se distanțeze pe tabelă, dar arbitrul confruntării nu a văzut hențul lui Rugani, la lovitura de cap a lui Thereau.

Empoli n-a mai avut forța să revină și a doua oară și rămâne fără victorie în ultimele 8 etape, în timp ce Udinese câștigă primul său meci după aproape două luni.

Empoli (4-3-1-2): Sepe - Hysaj, Tonelli (44' Barba), Rugani, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Saponara (67' Verdi ) - Mchedlidze (63' Maccarone), Pucciarelli.

Antrenor: Maurizio Sarri

Udinese (3-5-1-1): Karnezis - Piris, Danilo, Heurteaux - Widmer, Allan, Guilherme (67' B. Fernandes), Kone, Pasquale - Thereau - Di Natale (67' Hallberg)

Antrenor: Andrea Stramaccioni

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑