Gâlcă, după al cincilea succes din 2015: "Aveam nevoie de o asemena victorie înaintea duelului cu ASA"



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Gâlcă, după al cincilea succes din 2015:

VIDEO. U Cluj - Steaua 0-3. Campioana a obținut al cincilea succes din acest retur, după un meci care a fost mai complicat decât o arată scorul. Dubla lui Nicușor Stanciu și golul lui Andrei Prepeliță au readus gruparea bucureșteană pe prima poziție în Liga I.

A fost al patrulea meci din acest sezon în care steliștii marchează trei goluri, după partidele cu Rapid, Petrolul, și Oțelul. Steaua are acum un punct în fața nou-promovatei, după ce la finalul turului cele două echipe erau despărțite de 13 puncte.

"Așteptam o victorie ca aceasta, unde am marcat multe goluri. Am avut multe ocazii. Puteam să mai marcăm. Ne-am revenit. Mă bucur pentru Stanciu și cred că e o victorie meritată. Mă bucur că am câștigat acest meci pentru că miercuri întâlnim ASA și aveam nevoie de acest succes.

Aveam nevoie de goluri și a fost bine că a marcat. În alte meciuri aveam ocazii și nu marcam. Sper să continue pe acest drum și să facă meciuri bune. Numai cine nu bate nu ratează penalty-uri. E frustrant că am avut penalty-uri și am ratat. El si Prepeliță puteau executa", a declarat fostul internațional.

"Este presiune tot timpul. Azi a fost mai mare pentru că ASA a câștigat. Miercuri vom avea un meci important. Nu e decisiv. Mai sunt multe etape. Din prima etapă se vorbește de demitere. Suntem la Steaua. Vrem să câștigăm tot. Pe undeva există o logică. Mă gândesc la urmatorul meci, cu ASA, și după aceea vom vedea ce vom face cu Dinamo", a adăugat Gâlcă.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑