Falub a analizat cauzele eșecului cu Steaua. "Am fost prea fricoși"



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Falub a analizat cauzele eșecului cu Steaua.

VIDEO U Cluj - Steaua 0-3. Campioana a luat trei puncte uriașe pe Cluj Arena, dar antrenorul gazdelor, Adrian Falub, consideră că roș-albaștrii au fost împinși de la spate de arbitrul Marius Avram, care a acordat un penalty pentru oaspeți, în repriza secundă.

ÎN DIRECT la Digi Sport, Falub a analizat cauzele care au dus la eșecul formației sale. În urma rezultatului cu Steaua, U Cluj rămâne pe locul 12 în Liga 1, dar are mari emoții cu retrogradarea:

"Am fost prea fricoși. Ne-au surprins pe niște mingi pe care știam că le vor juca în spatele apărării noastre. Am avut penalty la Mengolo! Am echilibrat jocul în repriza a doua. Ei au primit un penalty, nu am înțeles nimic. De la 2-0, s-a terminat jocul pentru noi. Steaua a meritat victoria, dar nu avea nevoie de mai multă susținere.

Am încercat să blocăm Steaua pe benzi, unde au jucat Chipciu și Stanciu și să îi surprindem cu trei jucători de viteză, dar nu am reușit să facem ce ne-am propus. Neag a greșit. Nu avea voie să dea cu capul de lângă el un jucător atât de scund. Nu trebuia să existe probleme. Avem nevoie de fani la fiecare meci. Bătălia noastră nu era cu Steaua. Mai avem trei meciuri acasă. Dacă le câștigăm, vom avea speranțe.

Suntem mici, mergem mai departe. Finala Cupei s-a zis că se va juca la Cluj și se joacă pe Arena Națională. Era greu să ridicam capul din pământ. Steaua a fost susținută de suporterii ei aici, va fi greu pe Arena Națională cu Steaua, care plânge mereu", a mai spus Falub, care a preluat echipa în această iarnă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑