Probleme de la punctul cu var. Steaua a ratat toate penalty-urile din 2015. "Adi Popa a bătut neserios!"



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Probleme de la punctul cu var. Steaua a ratat toate penalty-urile din 2015.

VIDEO. U Cluj - Steaua 0-3. Campioana s-a impus pe Cluj Arena cu scor de neprezentare, dar jucătorii lui Costel Gâlcă au ratat din nou de la punctul cu var. Penalty-ul irosit de Adi Popa, când scorul era doar 1-0, a fost al treilea ratat de steliști în 2015, din trei primite.

Fostul jucător al Chiajnei a fost criticat de două foste legende ale echipei din Ghencea, Helmuth Duckadam și Gabi Balint. "Este un penalty bătut neserios, părerea mea. Putea să ne coste, fiindcă Arlauskis a mai avut câteva intervenții salvatoare în repriza a doua", a spus președintele de imagine al Stelei în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Adi Popa își dorește mult. Se vede asta. Aleargă mult. Caută să fie în contact cu mingea tot timpul, dar nu îi iese nimic", a comentat și fostul atacant.

Primul care nu a trimis mingea în plasă de la 11 metri a fost Gabi Iancu, în partida din etapa a 23-a, de acasă, cu Viitorul. Călin Albuț a respins execuția fostului jucător al lui Gheorghe Hagi, în minutul 52, când scorul era 1-1, dar gazdele s-au impus până la urmă cu 4-1

Raul Rusescu a ratat și el pentru gruparea "roş-albastră" în prelungirile disputei cu Oțelul (1-2) şi Steaua a pierdut un punct, care se poate dovedi decisiv pentru lupta la titlu cu ASA Târgu Mureş. A fost singura șansă irosită care a influențat și situația din clasament.

Pentru Tănase și compania urmează cea mai grea săptămână din 2015, una care poate fi decisivă în lupta pentru titlu în acest sezon. Echipa lui Gâlcă dă piept cu ASA și Dinamo, "câinii" amenințând că vor să își salveze stagiunea cu o victorie în marele derby.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Dinamo - Steaua
Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Târgu Mureș - Viitorul
Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

Toate meciurile din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑