Hagi, un car de nervi după eșecul de la Galați: "Nu mă interesează Europa!"



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Hagi, un car de nervi după eșecul de la Galați:

VIDEO Oțelul - Viitorul 3-0. Victoria cu Steaua le-a prins excelent dunărenilor, care au confirmat rezultatul cu un succes categoric obținut pe teren propriu, împotriva Viitorului. Rezultatul le pune bețe în roate constănțenilor, în lupta lor pentru un loc de cupele europene, iar finanțatorul Gică Hagi a fost foarte supărat pe jucători la final de meci.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru Digi Sport, Gică Hagi a declarat, vizibil afectat: "Am întâlnit o echipă care știam că o să joace fotbal, care o să joace la victorie, pentru că nu are nimic de pierdut. Ne-am prezentat într-un mod...noi am greșit un meci. Sper că o să fie doar un lucru de învățat, dar trebuie să fim și realiști, pentru că ne-am făcut de râs.

[...] E plăcerea să joci fotbal, trebuia să jucăm fotbal, să fim disponibili, să stăm în teren. Am fost neatenți, n-am avut capul la meci, n-am jucat ceea ce trebuia și atunci fotbalul te pedepsește. Nu trăiești cu ce ai făcut ieri, ci cu realitatea de astăzi.

Jucătorii trebuie să-și facă o analiză, pentru că ne-am făcut de rușine și asta nu e bine. Capul jos, am luat scor într-un meci în care nu am făcut nimic. Mai sunt multe meciuri, ne gândim la ele, asta e. Nu mă interesează Europa!".

Florin Cernat a înscris primele sale goluri în acest sezon, al doilea fiind reuşit din lovitură liberă. FC Viitorul învinsese în tur cu 3-0. Echipa antrenată de Gică Hagi venea după patru victorii consecutive.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑