Torino - Juventus 2-1. Darmian și Quagliarella aduc prima victorie granata după 20 de ani în Derby



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Torino - Juventus 2-1. Darmian și Quagliarella aduc prima victorie granata după 20 de ani în Derby

Două decenii a așteptat Torino să câștige în fața marii rivale, Juventus. Echipa lui Giampiero Ventura s-a impus cu 2-1 în Derby della Mole duminică, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Într-o atmosferă senzațională pe Olimpico, campioana Italiei a deschis scorul după 35 de minute, prin Andrea Pirlo, care a punctat din nou din lovitură liberă. Torino a restabilit egalitatea la una dintre ultimele faze ale primei reprize. Darmian s-a descurcat de minune si a trimis în poarta mingea venită de la Quagliarella (45). A fost golul cu numărul 2.000 marcat de Torino pe teren propriu, în Serie A.

Câștigătoarea ultimelor 7 derby-uri, în care primise un singur gol, a avut șansa de a reveni în avantaj. Pirlo a șutat din nou din lovitură liberă, dar a nimerit doar bara (52). După doar 5 minute, Torino a preluat conducea. Faza a curs perfect pe traseul El Kaddouri, Darmian, Quagliarella, iar ultimul a marcat primul său gol împotriva lui Juventus (57). Martinez a înscris dupa o execuție spectaculoasă a lui Quagliarella, dar se afla în offside și golul nu a fost validat (80).

Bătrâna Doamnă a mai trimis o dată mingea în bară, la execuția lui Matri (81), și, în ciuda asaltului din final, nu a putut evita a doua înfrângere în ultimele 3 etape.

După succesul istoric, fanii grupării granata au intrat pe teren și i-au dezbracat pe jucătorii lui Giampero Ventura. Precedentul succes al lui Torino în fața lui Juve data din 9 aprilie 1995, când echipa granata câștiga cu 2-1, pe Delle Alpi, fostul stadion al "zebrelor".

ECHIPELE

Torino: Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Bruno Peres, Benassi (72 Vives), Gazzi, El kaddouri, Darmian (82 Molinaro) - Lopez (61 Martinez), Quagliarella;
Antrenor: Giampiero Ventura;

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin (86 Llorente), Pirlo, Pereyra (78 Pepe), Sturaro - Vidal - Morata (65 Tevez), Matri;
Antrenor: Massimiliano Allegri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑