Tehnicianul columbian a renunţat să mai antreneze naţionala Costa Ricăi



026 июля 2014

 

Jorge Luis Pinto, tehnicianul columbian care a dus Costa Rica până în sferturile Campionatului Mondial din Brazilia, a părăsit banca tehnică a acestei reprezentativei. Acesta nu a dorit să-şi prelungească contractul cu Federaţia de Fotbal din Costa Rica.

Preşedintele Federaţiei de fotbal locale, Eduardo Li, spera să-l poată convinge pe tehnicianul columbian să-și prelungească contractul, însă cele două părți n-au ajuns la un acord. Tehnicianul a declarat că a ajuns la concluzia că nu poate continua munca, pentru că nu dispune de condițiile necesare pentru a obţine performanţe înalte.

Presa internațională scrie că una din condițiile puse de tehnicianul columbian a fost șă-și aleagă singur staff-ul pentru viitorul mandat. Pinto a condus selecţionata Costa Rica din septembrie 2011 şi contractul său s-a încheiat după Mondialul din acest an.

Naționala din Costa Rica a fost cea mai mare surpriză de la Campionatul Mondial. Deși nimeni nu-i dădea nicio șansă, formația pregătită de Jorge Luis Pinto a câștigat o grupă cu 3 foste campioane mondiale, Italia, Anglia și Uruguay și a ajuns până în sferturile competiției din Brazilia, unde a fost eliminată de Olanda, după loviturile de departajare. Costa Rica a fost una din cele 3 formații participante care n-a pierdut niciun meci la Mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑