Obiectivele Simonei Halep, înainte de circuitul american: "Vreau locul 1 și să ajung la Turneul Campioanelor"



026 июля 2014

 

**Obiectivele Simonei Halep,** înainte de circuitul american:

Simona Halep revine în competiţii şi nu va avea deloc o misiune uşoară. Jucătoarea de 22 de ani, aflată într-o formă de zile mari, este pregătită să ia startul pe suprafata hard.

O aşteaptă cele trei turnee americane - Cincinnati, New Haven şi US Open - în care are de egalat cel puţin performanţele din 2013. La New Haven trebuie să-şi apere titlul.

"Mă duc cu încredere să joc meci de meci, fiecare meci e dificil la acest nivel, dau tot ce pot ca să fac rezultate. Îmi doresc să ajung la Turneul Campioanelor și să câștig meciuri acolo", a spus Simona.

Fostul mare campion român, Ilie Năstase, consideră că Halep are puterea să repete rezultatele din vara trecută, de la Cincinnati și New Heaven. "Cred că asta și vrea. A luat săptămâna liberă și e foarte bine, pentru că a fost accidentată. E foarte important să te prezinți în formă la un turneu"

Halep ocupă poziţia a 3-a în clasamentul WTA şi mai are nevoie de 175 de puncte pentru a o depăşi pe Na Li. Totul se poate decide la US Open, iar jucătoarea din China are de ce să-şi facă griji. Halep a făcut spectacol în turneele de Mare Şlem din acest an - a ajuns în sferturi de finală la Australian Open, în semifinale la Wimbledon şi şi-a disputat finala de la Roland Garros.

Năstase consideră însă că nu prima poziție în lume ar trebui să reprezinte miza principală pentru Simona Halep. 

"Ea nu are nevoie de locul 2, nici de locul 1. Are nevoie de un Grand Slam în primul rând, și după aia vine și locul 1 sau 2", a spus fostul lider mondial, care a fost completat apoi și de jucătoarea din Constanța: "Doamne ajută! Îmi doresc acest lucru și o să muncesc ca să-l realizez." 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑