Moldoveanul Alexandru Gaţcan va debuta diseară în Liga Campionilor



026 июля 2016
Foto: alchetron.com
Mijlocaşul naţionalei Moldovei Alexandru Gaţcan va debuta în această seară în Liga Campionilor. Echipa sa, FC Rostov, va juca pe teren propriu cu Anderlecht Bruxelles în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Gaţcan, care este căpitan la FC Rostov, a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din sezonul trecut în campionatul Rusiei. Moldoveanul speră să facă faţă şi în cupele europene.
"Ne vom strădui să rezolvăm totul la mijlocul terenului, ca până la urmă rezultatul să fie de partea noastră", amenţionat Gaţcan.
FC Rostov va juca în premieră în Liga Campionilor, urmare a faptului că la finele sezonului trecut s-a clasat pe locul doi în campionat.
"Emoţiile trebuie să fie, ele există şi în cadrul echipelor mult mai experimentate. Noi avem în lot jucători cu mare experienţă. Băieţii au experienţă în meciurile internaţionale, au acumulat-o jucând pentru echipele lor naționale. Nu cred că emoţiile ar putea influenţa ceva în acest caz", a precizat antrenorul FC Rostov.
În această seară se vor mai disputa alte opt meciuri contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Printre ele, Steaua Bucureşti va juca în deplasare la Sparta Praga, Şahtar Doneţk se va duela pe teren propriu cu Young Boys Berna, iar Ajax Amsterdam va găzfui pe PAOK Salonic.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑