West Ham declanşează revoluţia pe piaţa transferurilor, după partida cu Astra



026 августа 2016
Foto:dailymail.co.uk
West Ham pregăteşte o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor, în următoarele zile, după eliminarea în faţa Astrei, din play-off-ul Europa League. Ferandes a fost deja rezolvat, iar în zilele următoare la Londra ar putea ajunge doi jucători de la City: Nasri şi Bony, scrie digisport.ro.
"Dezamăgirea şi frustrarea sunt mari", a recunoscut la finalul partidei cu giurgiuvenii Slaven Bilic, tehnicianul "ciocănarilor".
Cu o serie de absenţe pe termen lung, tehnicianul lui West Ham a aliniat aseară o echipă de rezerve, convins că şi aceştia se pot ridica la nivelul titularilor. Astra a reuşit surpriza, astfel că oficialii britanici pregătesc mai multe mutări, pentru a rămâne sus măcar în campionat.
Presa britanică estimează transferul în jur de 6 milioane euro. Edimilson a debutat la FC Sion în 2013.
Bilic nu se va opri aici, ofensiva având mari probleme. Carrol şi Sakho sunt accidentaţi, astfel că board-ul se ocupă de împrumutul lui Bony. Ivorianul nu intră în planurile lui Guardiola, la City, şi, deşi se pare că acesta are un pre-contract cu o formaţie din China (valabil din ianuarie), West Ham vrea să îl folosească măcar până în iarnă.
Un alt indezirabil din lotul lui Guardiola care ar putea ajunge la West Ham e Nasri. Acesta vine după o lungă absenţă generată de o accidentare, iar tehnicianul spaniol nu îl ia în calcul pentru noul sezon, în condiţiile în care are o serie de variante în spatele lui Aguero: Sterling, Silva, Sane, De Bruyne, Nolito.
Cum a arătat West Ham cu Astra
Randolph - Byram, Reid, Ogbonna, Burke - Nordtveit - Tore, Obiang, Kouyate, Antonio - Calleri
Cum ar putea arăta West Ham în continuare
Adrian - Antonio, Reid, Collins, Creswell - Kouyate, Noble - Feghouli, Nasri, Payet - Bony
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑