Zaria Bălţi a suferit prima înfrângere în acest sezon al Diviziei Naţionale de fotbal



026 сентября 2016
foto: nuami.ro
Zaria Bălţi a suferit prima înfrângere în acest sezon al Diviziei Naţionale de fotbal! Formaţia din nordul Moldovei a pierdut meciul de pe teren propriu cu Milsami Orhei, scor 0-2.
Oaspeţii au deschis scorul în minutul 48 prin Gheorghe Andronic, care a marcat chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani. Orheienii au stabilit rezultatul final în preliungirile partidei când au înscris prin Ilia Belous.
În urma acestui succes, Milsami a urcat pe locul doi în clasament.
CF Ungheni a furnizat surpriza etapei a 9-a. Nou-promovata a remizat pe teren propriu cu Zimbru Chişinău, scor 1-1. "Galben-verzii" au deschis scorul în minutul 50 prin Dan Spătaru, însă bucuria lor nu durat mult. Peste doar şase minute, CF Ungheni a egalat prin golul lui Primac.
Sheriff Tiraspol şi-a consolidat poziţia de lider în campionat după ce a învins Speranţa Nisporeni cu 2-0. Pentru gruparea din stânga Nistrului au marcat Subotici şi Balima.
În alte meciuri ale etapei, Dacia Chişinău a câştigat cu 3-0 partida de acasă cu Dinamo-Auto Tiraspol, iar Academia Chişinău s-a impus în deplasare în faţa formaţiei Petrocub Hânceşti cu scorul de 1-0.
În timpul partidei la Hânceşti doi jucători ai oaspeţilor s-au accidentat, fiind transportaţi de urgenţă la spital.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑