Sampdoria - AS Roma 0-0. Gazdele au ajuns la 8 meciuri fără înfrângere



026 октября 2014

 

**VIDEO** Sampdoria - AS Roma 0-0. Gazdele au ajuns la 8 meciuri fără înfrângere

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Roma n-a reușit să-i ia fața lui Juventus, reușind doar un 0-0 la Genova, în duelul cu Sampdoria.

După dezastrul cu Bayern, din UEFA Champions League, când a pierdut cu scorul de 1-7 (VIDEO ȘI DETALII AICI), vicecampioana Italiei a avut nevoie de o jumatate de oră pentru a produce prima ocazie la poarta lui Romero. Gervinho a trimis însă în bară, după ce l-a driblat pe goalkeeper-ul argentinian.

Același ivorian a tras alături câteva minute mai târziu. Imediat dupa pauză, Romero a respins șutul lui Gervinho. Singura ocazie a Sampdoriei a venit cu 20 de minute înainte de final. Fostul atacant al Romei, Stefano Okaka, a trimis peste cu toată poarta în față.

Romero, la primul meci ca titular, a salvat un punct la lovitura de cap trimisă de Florenzi și Sampdoria își menține invincibilitatea în Serie A, in timp ce Roma traversează o perioadă dificilă și rămâne cu o singură victorie în ultimele 5 partide din toate competițiile.

În etapa viitoare, Roma o va întâlni pe Cesena, în timp ce Sampdoria va juca la Milano împotriva lui Inter.

Sampdoria (4-3-3): Romero - De Silvestri, Gastaldello, Romagnoli, Regini ('68 Mesbah) - Soriano, Palombo, Obiang - Gabbiadini ('86 Bergessio), Okaka, Eder ('83 Rizzo).
Antrenor: Sinișa MIhajlovic

Roma (4-3-3): De Sanctis - Torosidis, Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas - Florenzi ('83 Iturbe), De Rossi, Nainggolan - Totti ('78 Destro), Gervinho, Ljajic ('71 Pjanic)
Antrenor: Rudi Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑