Zile numărate au rămas până la cea de-a treia ediţie a Galei "Eagles Fighting Championship"



026 октября 2016
Foto: PUBLIKA.MD
Trei săptămâni ne despart de cel mai aşteptat eveniment al anului în artele marţiale mixte de la noi din țară. Pe 19 noiembrie, la Chişinău, va avea loc ediția a treia a Galei "Eagles Fighting Championship" organizate de asociaţia FEA.
În cadrul Galei se vor disputa nouă lupte, iar cele mai aşteptate sunt semifinalele categoriei de până la 77 de kilograme. Pentru un loc în marea finală se vor bate Andrei Ciubotaru cu Sergiu Barbăroşă şi Vasile Botnaru cu Luca Poclit.
"Avem parte de o piramidă improvizată. Pe 19 noiembrie vor avea loc semifinalele, iar finala pentru centura de campion va avea loc la turneul Eagles-4, în anul 2017, pe 18 februarie", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 
Cireaşa de pe tort a Galei "Eagles Fighting Championship - 3" va fi lupta dintre Grigorie Panfili şi Andrei Barbăroşă care se vor bate, cu centura de campion mondial pe masă, în categoria de până la 71 de kilograme, prima pusă la bătaie de asociaţia FEA.
"Într-adevăr, în această categorie de greutate avem doi luptători foarte buni. Această bătălie este aşteptată de majoritatea amatorilor MMA de la noi din ţară. Aşa că pe 19 noiembrie ne aşteaptă un show incendiar", a mai spus Damir. 
Gala "Eagles Fighting Championship - 3" va avea loc în cuşca de la "General Media Group", iar biletele de intrare pot fi găsite la casele Teatrului de Operă şi Balet din Capitală.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑