Simona Halep, eliminata de la Australian Open de rusoaica Ekaterina Makarova



027 января 2015

Simona Halep si-a incheiat aventura la Australian Open. Romanca a fost eliminata in sferturi de rusoaica Ekaterina Makarova. Odata cu Halep de la turneu a plecat si fostul numar unu mondial, spaniolul Rafael Nadal.


Romanca Simona Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA, a intalnit-o noaptea trecuta in sferturi pe rusoaica Ekaterina Makarova, care se afla pe locul 11 in clasamentul mondial. Inaintea confruntarii, niciuna dintre ele nu pierduse vreun set. Ekaterina Makarova a intrat foarte determinata pe teren si a reusit break-ul inca din startul primului set, apoi s-a impus in primul act cu 6 la 4. In continuare Makarova a continuat sa searveasca excelent, in timp ce Simona Halep Halep a comis greseala dupa greseala. Astfel spectatorii de pe arena Rod Laver au asistat la un categoric 6 la 0 in al doilea set.

 

Dupa aceasta eliminare Simona Halep si-a egalat performanta atinsa anul trecut la Australian Open. De partea cealalta Makarova a obtinut calificarea in semifinale, unde o va intalni pe compatrioata sa, Maria Sarapova. Tot noaptea trecuta Sarapova a invins-o in sferturi pe canadianca Eugenie Bouchard. Dupa o ora si 20 de minute rusoaica a castigat cu 6 la 2 si 6 la 3.

 

La masculin, favoritul Rafael Nadal a cedat surprinzator in fata cehului Thomas Berdych, in fata caruia castigase anterior de 17 ori. Nadal a pierdut in minimum de seturi, scor 6 la 2, 6 la 0 si 7 la 6.

 

In careul cu asi, Berdych il va intalni pe britanicul Andy Murray, care l-a emiminat tot astazi pe favoritul publicului, tenismanul de 19 ani, Nick Kyrgios. Castigatorii primului turneu de Mare Slem al anului vor pleca acasa cu cate un premiu de 2 milioane si jumatate de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, Ekaterina Makarova, australian open,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑